Yhteistyökumppaneille

Käyttämällä BOOSTia asiakkaamme saavat keskitettyä kaiken henkilöstön kehittämis- ja koulutustoimintansa yhteen ja samaan paikkaan.

BOOST tarjoaa asiakkailleen täydentävänä palveluna myös mahdollisuuden ilmoittautua suoraan ulkoisiin koulutuksiin. Asiakas hyötyy tästä mahdollisuudesta automaattisesta ilmoittautumisprosessista sekä tietojen päivityksistä koulutusrekisteriin.

Koulutusten järjestäjillä on mahdollisuus saada oma tarjontansa näkyviin BOOSTin, josta asiakkaamme voivat helposti selata tarjontaa ja ilmoittautua suoraan koulutuksiin.

Concretio Oy ei toimi tässä prosessissa välittäjänä. Ajatuksena on saada tarjonta ja kysyntä kohtaamaan tuottajan ja asiakkaan välillä joustavasti kaikkien eduksi.

Etsimme aktiivisesti ja avoimesti koulutuksen järjestäjiä, jotka ovat kiinnostuneita saamaan oman tarjontansa ainutlaatuiseen jakeluun.

Jos olette koulutuksen järjestäjä ja olette kiinnostuneita uusista innovatiivisista digitalisaation mahdollisuuksista - ottakaa yhteyttä!

BOOSTin listattavilta koulutuksilta vaaditaan pääsääntöisesti kolme asiaa: aika, paikka ja hinta.

Tarjoamme myös aktiivisille jälleenmyyjille mahdollisuuden edustaa BOOSTia Suomessa ja Ruotsissa. Ota yhteyttä ja keskustellaan mahdollisesta yhteistyöstä.